Το βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο “Αμπαδιά” (extra virgin olive oil) χαμηλής οξύτητας παράγεται στα κτήματα της οικογένειας από ελιές κορωνέικης ποικιλίας μικρής σχετικά ηλικίας. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η χαμηλή οξύτητα (<0,3) ως αποτέλεσμα τόσο του μικροκλίματος της περιοχής όσο και των μεθόδων καλλιέργειας που εφαρμόζονται.
Παραγωγή-Τυποποίηση: ΚΤΗΜΑ ΛΙΤΙΝΑ «Αμπαδιά» – Α.Ο.Ε.Σ.Τυμπακίου
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν ακόμα αξιολογήσεις.